Friday, 2 March 2012

facebook timeline punya hal :)

korang pnah wt TIMELINE kt FB tak? mula2 aq tengok, mmg cantik. tapi lama2 aq rasa serabut lak coz kwn2 aq sume komplen xfhm cara nk guna.. tapi klo korang pnah guna, korang msti faham punya cara dye :)
kt cni aq nk bagi 1 tutorial psl cara nak remove fb timeline korang. tapi tuto ni menjadi kt Laptop @ PC korang je. means, korang jela nampak timeline tu xde. org yg xwt mende ni still ley nampak timeline korang. same thing happen to me :D but, okay la kan. at least korang xyah la susah payah nk pning2 kpale fikir cara nk guna timeline tu. so bile korang online, korang xnampak la mende timeline tu samaada di fb korang dan juga kawan2 korang tu. ok kan?? :)
tuto ni aq amik dr Blog Kaki Blog
kalo korang xfaham, bace la yg ni :

again credit to : Kaki Blog

No comments:

Post a Comment