Sunday, 11 March 2012

Newspaper Challenge by New Straits Times

10.3.2012- hari di mana saya, syu, zara, dan mani bersama najwa, nur, sarah, pika, alin, dan arina melibatkan diri bersama budak2 skola dr SMK Pasir Gudang. sampai je dpn dewan Politeknik Ibrahim Sultan, muka sume tkejut n xrela masuk je. haha. sume gara2 ktorg xtau sbnanye yg ktorg ni kne join newspaper challenge tu. english mak! lps tu dlm ati kte rilek la, snang je kot. (padahal risau coz english bkn A pun! B+ je mampu).
lepas daftar, pegi makan mi goreng free! 

najwa, nur, sarah, pika, me and zara!
lepas da kenyang, masuk dewan. masa tu ramai yg xdtg lagi, ape lg snap gmbr la! :D
6, 5, 3, 1. group sume len2 :D
lepas da nampak ahli group masing2, sume bknal2lan. mmg nasib aq kot dpt 1 group ngn sume dak skola. aq sorg je wakil dr PIS. bgaul ngn bdk2 la arini :D lepas tu join mcm2 contest la.
artsy english. kreatif kn kami?? :D

slogan warrior. xlupe lagi ktorg group 1st kne present!



amazing storyboard. ktorg pn kne present 1st2! yg xle bla, ahli group  dr SMK PG sume malu2.
last2 den la jgak kne bcakap kt atas pentas tu wt kali kedua! haha
yg ni xigt nme pe. pnat tau wt yg ni. yg bestnye, group ktorg mnang tau?
no 1 la! 71 words. haha


finally, we are the winner! group No. 1 must get No. 1 right?
haha. suka sgt2 dpt No. 1 tau? excited kemain adik2 aq ble dpt no. 1
smgt naik pentas kau!
 nak amik hadiah cpt je, nk present nyorok blkg kertas ye korang??haha
lepas dah dpt hadiah, sempat la tukar2 nama FB memasing. malangnye adik2 ku, nama fbb yg korang bagi sume akak x jumpa :( korg ni bg nme pelik2 ni.. haha. xpela, pjg umo jumpe la. hehe. kua je dr dewan, mkn nasi+ayam sambal byk2. siap bole bwk balik uma lagi! haha. lps tu, snap gmbr lagiiiiiii :D
muka excited dpt byk hadiah! haha

housemate tersayang! 

ni la housemate sy yg sporting dan ceria! xkering gusi
ladgn korang. sayang korang ketat2!



No comments:

Post a Comment