Wednesday, 28 March 2012

♥ sweet moments ♥

25/3/2012-sweet memories. aq n kawan2 sebenarnya da lama teringin yang teramat sangat nak pergi mandi manda reramai. dapat ilangkan stress nak dekat2 final exam ni :)
kebetulan ari ni kitorang free (konon,padahal esoknye ad test), so kitorang pun plan la sewa kete untuk setengah hari pergi Desaru. mula2 pergi Jusco Tebrau dulu pergi repair handphone aq yang wat hal. lepas tu pergi desaru. nasib baik jalan nak ke sana x susah. tgk signboard je da sampai. sampai sana, cari parking. sume hotel je.. de 1 tempat utk public parking, (tapi kena bayar jugak,hampeh).. masa nak bayar parking tu, kitorang cakap kat pak cik tu yg ktorg student, bagi la free (sambil wat muka budak baik :D), lepastu trus dapat free! haha. sampai sana, x menyempat mandi lagi, amik gambar dulu... :D

muka puas je dapat sampai desaru :D
lepas amik gambar (terima kasih untuk pak cik yg ktorg terserempak n tolong amikkn gambar), apa lagi, g tukar baju la. toilet skarang pun memang xde yang free nye pun! kena bayar lagi. kesimpulannya, sekarang pergi tempat awam pun kena bayar. (kalo pergi Ganu ari tu free pulak.pelik) ombak waktu tu (5pm) memang xyah cite la. tinggi betul.. tapi memang enjoy sangat2 la ari tu. kelakar tengok gelagat kawan2 yang bermacam2 ragamnye :D haha. korang memang lawak. sampai penat nak gelak. tertelan lagi air yang masin tu.. habis mandi je, sume lapar. lepas bertolak balik, trus singgah makan.. lepas tu, badan mestila penat. so mata da xlarat nakk bukak, nota nak baca entah ke mana, tido zzzzZZZZZ. esoknye salah jawab gara2 xbaca soalan betul2! adoyy.. xpe, lenkali cuba lagi ye?? hehe. :D btw, tq korang coz makbulkan impian aq yg dari mula2 sampai JB lagi nak pergi mandi pantai. lepas ni kita pergi ari terjun dekat Kota Tinggi pulak ye?? hehe :)

 ♥ sweet moments ♥ 

2 comments: