Monday, 23 April 2012

rindu tahap maksimum! ♥

hye peeps! sy rindu sgt2 skrg ni dkt byk benda yg x dapat buat skarang. sekarang ni assignment xyah cite, btimbun macam keje utk 3 sem! awal sem ni x banyak keje, masa nak dekat exam ni la btimbun dapat assignment. seminggu tido lambat =,=' sampai masa study utk final pun terhad. okay, tu minggu lepas. minggu ni final exam sampai la 3/5/2012. sebenarnya nak cite x sabar nak balik rumah family. hehe :D sem ni sekali je balik rumah family. pecah rekod tu! haha. balik nanti nak tido n makan puas2!! haha. sem ni bakal meninggalkan banyak kenangan. :') banyak benda baru yg berlaku dalam hidup :) nak cerita pun macam panjang je (muka malas) :D xpe, nak tau cite jumpa face to face.haha. macam nak gaduh lak. okay, time to study! nite peeps ♥
--> tq korang untuk sem ni :')  (january-april) :
surprise my bday: tq my housemate. ♥ y'all :')
tq 4 the gift too ika and yaya :)


tq abg Najmie for the cake! serious sdap :)

happy bday siti (2/4/12) and farahin (10/2/12)
girl day ♥

sweet moments: taman layang2 2012
org yg sentiasa menceriakan hari2 saya :)

kami=sporting


No comments:

Post a Comment