Monday, 18 June 2012

kerja vs belajar

hye peeps! sekarang ni tas bz dengan kerja part time as a promoter 1 brand ni.. sebab apa kerja? sebab sekarang kan cuti sem. dah puas rehat 2 minggu, tiba2 rasa nak kerja.. parents pun ok, apa lagi, kerja la.. thx untuk hasanah yang tolong carikan vacancy kat AEON.. korang watpe sekarang? dah kerja ni lupa lak yg kita ni skarang still study lagi.. hehe. rindu kawan2 kat johor :) kawan kat tempat kerja? terbaik! dorang sume otak gile2.. tas hari2 gelak bila dengan dorang.. macam2 orang dapat jumpa kt tempat kerja ni, customer pun macam2 ragam la.. sedar x sedar, lagi berapa minggu je lagi dapat kerja, rasa macam tak nak berhenti pulak.. rasa macam baru je kenal kak aida , wawa , hanim , along , ekin, kak mun, rizal, aiman, iqbal, kamisah, asri, syawal, haris, nurul, aizat, kak mai, kak am, kak zah, abg nizam, selwa, mas, kak siti, shahira, akak blue waves n ramai lagi... hehe. nak sebut sume pn xigt.. thx coz banyak tolong n menceriakan hari2 saya =) nanti mesti rindu nak gelak2 n gaduh2 dengan korang lagi.. =D thx utk yang selalu belanja makan, selalu melayan kerenah tas n 4 everything. i'm gonna miss you all =')  ♥


this is the real sweet memories :')