Friday, 7 September 2012

orang korea cakap "daebak!" mat saleh cakap "awesome!" orang kita cakap "terbaik!" orang yg tak terkata mampu cakap "wow!' je. hehe

apa Tasneem ni merepek ni? mengajar bahasa dunia ke? haha. bukanlah, degree pun tak lepas acano nak ngajar orang pulak kan? ni nak cakap pasal kemudahan teknologi sekarang la.. sekarang orang pakai fon canggih2 kredit takde pun.. tak semua la. tapi ramai jugak. hehe.. (tapi kalau boleh pastikan ada kredit la, senang kalo kecemasan nanti kan).. sebab apa cakap macam tu? betul la.. ce tanya kawan2 korang yg pakai Blackberry. mesti ramai yg takde kredit kan? dorang cakap BBM je, free. kalau telefon pintar (ceh, skema.) pulak mesti pakat dok upload kat market, tak pun dipanggil playshop. download apa? korang yang pakai fon ada encik Android tu mesti la tau kan? benda alah free tu la, Viber (free call & message) dengan What's App (free message) boleh anta SMS, gambar, video dan lagu free2 je.. benda ni memang seronok la, free je. janji line internet mesti ada la.. lagi bes dapat guna wifi yg laju. hehe.. dan sekarang kawan baru je bagitau cara snang nak online tanpa buka tab banyak2..  terima kasih zara :) apa nama? TweetDeck la. sign up je untuk yg dah ada email google.. tak susah pun :) memang daebak la zaman sekarang!

TweetDeck

No comments:

Post a Comment