Saturday, 27 October 2012

banyak nak cerita, tapi tangan tak dapat nak menzahirkan..

dari semalam dok perap idea nak menaip, tapi tak dapat2 jugak cerita.
ok lah, mood nak menaip memang betul2 takde. fikiran dah ke lain dah................
firstly, nak ucap:

second: betulkan?

third: kenyataan sangat kan?
fourth: saya memang selalu lalai dengan duniawi! :'(

lepas baca banyak tweet geng2 yang kecewa pasal tak dapat pergi konsert dorang ni,
terbaca pulak kat facebook pasal ni: (memang betul pun,sedar tak?)
last but not least :) :
serius. tas selalu lalai dalam hidup ni. tas selalu lupa!
kadang tas terfikir, layakkah tas untuk syurgaNya?.....
..................................................................................
..................................................................................


nak mencari kawan yang sentiasa dapat membimbing kita ke jalan yang benar memang susah.
kadang2 kita sendiri pun tersalah pandu kawan2 kita ke jalan yang salah kan?
memang betul, kawan yang ikhlas tak ramai pun...
untuk korang yang bergelar sahabat (semua yang dikenali), terima kasih yang tak terhingga :')
tapi sampai sekarang, mereka ni lah orang yang paling ikhlas dalam hidup tas :



1 comment:

  1. p/s: sori kalau tak dapat baca dengan jelas apa yg di print screen tu.rajin2lah click kt gambar tu ye.hehe.tuan blog ni malas sangat2 hari ni :D

    ReplyDelete