Friday, 19 October 2012

final project-fondant cake

dahsyat! memang betul2 dahsyat la final project untuk subjek baking and pastry kitorang kali ni. kena buat kek fondant kau! kalau tak tau apa tu fondant, apa kata search kat google. hehe. penting ni! wajib tau.. setiap group dapat tema yang lain2, group Tas pulak dapat tema Fairy Tale. wow, nama dah macam gah kan. tapi nak buatnya, Tuhan je yang tau penat dia.. malam ni plan nak buat dengan ahli group yang lain (Niza & Nazrin). tup2 diorang ada hal pulak. takpela, tunda esok. so malam ni tengok group lain (housemate) buat kek dorang. tema diorang Classic, sorang lagi Modern. ye untungla.. tapi dari tadi tengok diorang wat, berjam2 masa untuk uli je tau! belum lagi nak letak & ratakan atas kek.. mak ai, dahsyat betul! penat memang tahap maksima la.. tapi, rasa tak sabar pun ada jugak nak tengok hasilnya nanti.. hehe. tunggu....................... :)

No comments:

Post a Comment