Thursday, 25 October 2012

hasilnya! :)

hye peeps! entry ni sambungan kepada entry pasal final project. sebenarnya kena present kat lecturer hari selasa lepas (23/10/2012). tapi tak dapat nak update kat korang cepat2 coz sibuk mengemas nak balik rumah family untuk raya haji. petang selasa tu dah balik.. kemain awal tau! semangat katakan.. hehe :D
markah yang dapat? boleh tahan la. walaupun tak dapat full mark, tapi alhamdulillah la :) banyak kecacatan yang nampak sebenarnya. bila orang profesional macam lec kitorang yang nilai, habislah kantoi salah buat! hehe.. nak buat macam mana, nak kejar masa kan. lagipun ni first time kitorang buat benda alah ni kan.. memang terserlah lah ketakprofesionalnya :D nak2 assignment kitorang yang bertimbun baru dapat sekarang! sabar jela... tapi lega sangat bila kek tu dah siap. tq banyak2 untuk ahli kumpulan yang bagi kerjasama. we do it! :)
before present. selekeh tapi semua dalam keadaan yang dirancang :)

after present. habis tercabut apa yang nak tercabut. haha.
( p/s: abaikan tuannya yg selekeh tu )

4 comments:

  1. what ? macam tu selekeh ?? cantik and awesome gila okay :D sumpah comel gilosss . ni ke cake yg kena letak kat gallery tu ? kena curi malam ni jugak
    !! comel sangat !!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.dlm gmbr bole la.. btw, thx <3
      yup.haha. xpe2, naik cuti kte tgk ade lg ke x kek tu :D

      Delete
  2. haha . dah masuk dalam perut dah
    ehh boleh makan ke cake kat gallery tu ?
    ahh sebat je lahh :P
    kahkah

    ReplyDelete
  3. haha.tipu je. baru tadi tgk kek kt galeri tu, ade je :p
    xbleh pn la. dlm dye gabus je. hehe.. :D

    ReplyDelete