Wednesday, 14 November 2012

cuti... cuti ke??

ye. berdasarkan tajuk tu sape dapat teka memang layak hidup. haha. cuti? sekarang minggu study week je sebenarnya. bagi pelajar yang kejap rajin kejap malas macam aq ni, 'cuti' adalah perkataan yang sangat-sangat bermakna! almaklumlah, belajar jauh dari family, kelas seawal yang boleh, habis pulak selambat yang boleh. ye! korang rase tak ape aq rase?? okay, abaikan. nak bagitau sebenarnya.. tepat pukul 2:00 AM assignment Softskill aq siap. assignment ape lagi? hey, kitorang kan pelajar cemerlang *konon. mood pagi semalam kononnya nak tengok movie la. tengok2...

ini sebabnya pukul 2 pagi baru tido :')

lepas dah siap tu, alhamdulillah sangat! hehe. kena berterima kasih jugak dekat asgmt ni coz sebab dia la timbul idea nak update blog! ce tengok printscreen kat bawah pulak :)

sape @virussenget tu?
asal si Tasneem ni excited sangat tweet pasal @virussenget tu?? ha, sebabnya.. dia pun salah seorang kawan baik aq! orangnya cantik, baik, pemurah. hehe.. excited la coz

kitorang lost contact kejap.
da lame pulak tak borak kan! dulu dari form 2, form 4, form 5 satu kelas! duduk sebelah2 lagi.. kitorang borak memang panjang la.. takyah la cite kat sini kan? wat semak je *tau pun!
kawan dengan asifa ni bes coz aq suka kenakan dia. dia pun ok je.. kitorang memang suka sama2 membahan la senang cakap! tengok sampai sekarang dia dok bahan aq. ade ke patut.. ish2.. haha

p/s: jangan percaya atas apa yg dia post tu. *hehe

aq pun balas la! last2 dia yang terkena balik :p

jangan marah ea cfa, nanti kena jual.. hehe. kita kan slalu gurau2 camtu.. btw, rindu ko sangat2.. ayat ''memang ayah aq topup untuk kol ko Tas'' yg ko cakap kat aq tu aq ingat lagi.. haha :D missyoualot!

ok lah, ce tengok jam dah kul bape?ish bukan jam korang, jam lappy aq. okay, 2.38 AM!
time to sleep...
actitvity for today? hang out with mira! jalan-jalan sampai lebam! dah lame kot tak jalan2 since sem 3 ni! okeh, nite peeps! loveyoualot!   ♥ 


No comments:

Post a Comment