Wednesday, 2 January 2013

cukup sebulan :)

new year's at Palm Garden Hotel
theme- jungle night
before

in process

after

after. awesome right? :)

the smell and decoration really look like a real jungle, swear!

alhamdulillah masuk hari ni dah cukup sebulan tas praktikal. baru sebulan. lambat lagi nak habis sayang oiiii.
korang camne? ha, rasanya masih belum terlambat kot untuk tas ucapkan selamat tahun baru 2013 kat korang semua yang rajin usha2 blog tas ni. luv u lah! :)
hari ni dan semalam dapat cuti lagi. hehe. sebab public holiday kan semalam. hari ni pulak sebab tak busy kot? budak2 training kat dept. tas sume dapat cuti, ye la tu kot. hehe. baik betul encik amirul kan? :) tu yang kitorang sayang lebih. hehe :D
kalau nak cerita pasal praktikal ni memang 2 muka surat pun tak cukup rasanya. macam2 cerita la.. malam new year baru2 ni tas  keje coz hotel kitorang kan wat makan2 untuk malam new year (baca entri yang lepas). seronok dapat makan daging panggang dengan kak ana :)

kak ana bertukar jd cheetah. jangan main2.
dapat makan lasagna dengan ain.
makan ais krim lagi dengan kak ana.
eh, pendek kata memang banyak la makanan malam tu! buffet kan.





yea, memang banyak. sebenarnya banyak lagi, tapi mana la sempat nak amik kan masa kerja. kang tak pasal2 kena marah dengan bos.
more 4 months to go. wish me luck. hope i'm doing fine and keep work smart ;)
really sure gonna miss them :')

samsia dan fanisa


kecik

again, for sure ana.

abg hans dan kak kittiya

abg kama



No comments:

Post a Comment